Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

~ Μην ξεχνάτε τη ΜΑΜΑ - Δωράκια για να πούμε χρόνια πολλά ~ Γιορτή της Μητέρας 10 Μαίου 2015

ΕΠ! Τί κάνετε παιδιά???? 
Όπως ξέρετε , την Κυριακή 10 Μαίου οι μανούλες όλου του κόσμου γιορτάζουν!
Γιαυτό λοιπόν σήμερα είμαστε εδω για να σας δείξουμε ιδέες για εύκολα δωράκια που μπορείτε να φτιάξετε για να κάνετε χαρούμε τη δική σας μαμά και να της πείτε χρόνια πολλά με τον δικό σας τρόπο!!!!! 
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ:

1) παίρνουμε ένα άδειο βαζάκι, φτιάχνουμε ένα μαξιλαράκι για καρφίτσες πάνω στο πώμα του και το γεμίζουμε με κλωστές, κουμπιά ή ό,τι άλλο θεωρούμε ότι χρειάζεται ο παραλήπτης του δώρου μας.
2) Παλιά φλυτζάνια ή κούπες ή όμορφα μπωλάκια μπορούν εύκολα να γίνουν θήκες για κεριά. Χρησιμοποιούμε παλιά μισοκαμμένα κεριά, που βάζουμε να λιώσουν σε μέτρια θερμοκρασία. Αφαιρούμε τα φιτίλια τους χρησιμοποιώντας οδοντογλυφίδες. Όταν το κερί μας λιώσει, το ρίχνουμε μέσα στο φλυτζάνι, αφού στρεώσουμε με ένα ξυλάκι για σουβλάκι το καινούργιο φιτίλι. Προσοχή μην καούμε!!
3) Χειροποίητα γλαστράκια : Τα στερεώνετε μεταξύ τους με σύρμα ή τα κολλάτε πάνω σε ταινία από ύφασμα ή χαρτόνι (εσωτερικά της κατασκευής) με σιλικόνη.

Μέσα βάζετε ένα κεσεδάκι από γιαούρτι με σπόρους φακής πάνω σε βρεγμένο βαμβάκι. Τους σκεπάζετε επίσης με λεπτό στρώμα βαμβάκι και το κρατάτε πάντα υγρό μέχρι να βγούν οι σπόροι.
Εναλλακτικά, τώρα που στην αγορά υπάρχουν άφθονα λουλούδια κάθε είδους σε μικρά γλαστράκια μπορείτε να βρείτε απο εκεί. 
4) Μπορείτε να φτιάξετε ενα όμορφο κουτάκι σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας , το οποίο θα γράφει "Να γιατί Σ'αγαπω" και μέσα μπορείτε να βάλετε μικρά χρωματιστά χαρτάκια με διάφορους λόγους για τους οποίους αγαπάτε τη μαμά σας!

ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ! :)
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

«Δεν ξέρω τίποτα άλλο, για το οποίο κάθε λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται περισσότερο, παρά το πώς το παιδί του θα γίνει ο πιο καλός άνθρωπος.»  Πλάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου