Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Μικρά μυστικά και βοήθεια για την προπαίδεια!!!!

Γειά σας και πάλι παιδιά :)
Πώς είστε?

Αποφασίσαμε , μιας και όπως είδαμε δυσκολευτήκατε λιγάκι με τη προπαίδεια σήμερα στην τάξη και για να τα πατε καλύτερα και στο μικρό διαγώνισμα που θα γράψουμε στα μαθηματικά μεθαύριο , να σας βοηθήσουμε λίγο περισσότερο!

Σε αυτή την ανάρτηση θα βρείτε τους συνδέσμους για κάποια online λογισμικά , τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξασκηθείτε στην προπαίδεια , να δείτε διάφορα παραδείγματα , να μάθετε κάποια μικρά κόλπα και μυστικά που θα σας βοηθήσουν να μάθετε την προπαίδεια καλύτερα και πιο εύκολα!

Μετά απο τη βοήθεια μας μέσω της ανάρτησης αυτής , ελπίζουμε -και περιμένουμε- να γράψετε όλοι πολύ καλά στο τεστ και πάνω απο όλα να κατανοήσετε τέλεια την προπαίδεια!

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:

1)
2)

3)

4) 

5)


Είναι ολα πολύ εύκολα στη χρήση και θα σας βοηθήσουν αρκετά, τόσο να μάθετε , όσο και να εξασκηθείτε στην προπαίδεια , για να είστε έτοιμοι για το τεστάκι που θα γράψουμε!
Φυσικά περιμένουμε απο όλες και όλους να τα ανοίξετε στο σπίτι σας , να τα δείτε καλά , να λύσετε πολλές απο τις ασκήσεις που έχουν , και οτι απορία μείνει θα τη λύσουμε αύριο στο σχολείο!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:
"Το μυαλό δεν είναι ενα δοχείο που πρέπει να γεμίσει , αλλά μια φωτιά
που πρέπει να ανάψει" ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου